Solution Plus ontzorgt

Je wilt een huis dat klaar is voor de toekomst. Een energieneutraal huis dat in één keer van het gas af is én schone energie opwekt. 

Wat kunnen wij voor je doen?

Solution Plus helpt mensen die duurzaam willen wonen, zonder de maandelijkse lasten te laten stijgen. Wij maken een plan op maat en kunnen dat als je wilt zelfs uitvoeren. Solution Plus wijst je op de financiële mogelijkheden en blijft een jaar het aanspreekpunt voor service en garantie. Binnen twee weken na de start van de werkzaamheden thuis, kun je een aardgasvrij of zelfs volledig energieneutraal huis hebben! 

"In een energieneutraal huis wordt het gas afgesloten en wordt alle duurzame energie die je in een jaar nodig hebt opgewekt op eigen dak of perceel."

Sandra Wijnman 

Onze aanpak

Het is de kunst om de investeringskosten voor verduurzaming zo laag te houden, dat de maandelijkse kosten voor het afbetalen niet hoger worden dan je huidige energierekening. Solution Plus ontzorgt klanten bij elke stap.

Ons plan op maat

Wij beginnen met een gratis telefonisch consult en gerichte vragen. Wil je daarna een betaald advies op maat van ons, dan komen wij op huisbezoek om de details van de woning te bespreken. Met de exacte gegevens van de woning kunnen wij de beste mogelijkheden onderzoeken. Hiervoor maken wij een plan op maat.

Onze uitvoering

Wil je dat Solution Plus het plan uitvoert, dan teken je onze offerte. Daarna regelt Solution Plus vrijwel alles voor je. We kopen de apparatuur voor je in, doen het voorbereidende werk aan je woning en leveren de installaties. We zorgen ervoor dat je zo kort mogelijk last hebt van de uitvoering.

Onze service

Binnen twee weken na de eerste werkzaamheden leveren we de woning volgens het plan aardgasvrij of helemaal energieneutraal op. We blijven een heel jaar het eerste aanspreekpunt voor vragen en garantieperiodes. Zo krijg je een duurzaam huis, zonder zorgen!

Maatwerk

Iedere woning is uniek en iedere bewoner heeft zijn eigen wensen. Daarom levert Solution Plus geen kant-en-klare oplossingen. Wij geloven in maatwerk. Wij luisteren eerst goed, zo komen we tot de beste oplossingen voor elke woning, levensstijl en budget.

Onafhankelijk

Solution Plus werkt met verschillende leveranciers en houdt innovaties scherp in de gaten. Wij werken met betrouwbare partijen, maar blijven ongebonden. De beste prijs-kwaliteitverhouding voor de klant is leidend voor ons.

Jaren ervaring

Solution Plus heeft al een aantal bestaande woningen energie- of klimaatneutraal gemaakt in een groot deel van Nederland. Van tussenwoningen en appartementen tot stolpboerderijen en twee-onder-een-kap.