Waarom infrarood?

Redenen waarom u voor Infrarood-verwarming kiest 


Comfortabele verwarming 

Infrarood paneelverwarmingen zenden een zeer hoge warmteverhouding uit als stralingswarmte. Dit is op dezelfde golflengte als de gezondste stralen van de zon. Infraroodpanelen verwarmen objecten direct, in plaats van de lucht te verwarmen (wat convectiewarmte doet), en creëren zo de beste en meest comfortabele gevoelswarmte voor u. In vergelijking met de convectieverwarmingstoestellen, wordt er geen luchtcirculatie veroorzaakt, en dus geen stof of verhoging van de luchtvochtigheid in de kamer bij gebruik van infrarood-paneelverwarmers, wat zorgt voor een schoon en gezond ruimteluchtklimaat. 

Energiebesparend 

Infraroodstralers verwarmen objecten of lichamen direct binnen bereik, wat betekent dat de warmte veel langer wordt opgeslagen, wat resulteert in energiebesparingen. Met behulp van de kachel met thermostaat, zodra de gewenste kamertemperatuur is bereikt, schakelt de kachel automatisch uit! 

Eco-vriendelijke

We raden onze klant ten zeerste aan om de infraroodverwarming te combineren met de windopwekkingssystemen of PV-systemen en zo een actieve bijdrage te leveren aan een milieuvriendelijkere samenleving.