Zonnepanelen

Zonne-energie in Nederland

Het is ongelofelijk hoeveel energie de zon levert. Zoveel energie zelfs dat de zon in potentie met gemak alle energie die nodig is op aarde kan leveren. Deze gratis energie van de zon hoeft alleen nog maar omgezet te worden in energie die we in ons dagelijks leven gebruiken. Zonnepanelen gebruiken de kracht van de zon. Doordat zonlicht in de zonnepanelen valt, wordt elektriciteit opgewekt. Gratis stroom dus!

Waarom nu zonnepanelen?

  1. Op dit moment zijn zonnepanelen de enige economisch interessante manier om uw eigen duurzame energie op te wekken. Dat heeft allemaal te maken met twee belangrijke ontwikkelingen die nu bezig zijn:
  2. De prijzen van zonnepanelen zijn sterk gedaald. De industrie is volwassen geworden, er worden hoge volumes gedraaid en er is gezonde concurrentie. De voornaamste aanjager van de markt is Duitsland. Hier wordt nu al 10 procent van de energie opgewekt door zonnepanelen.
  3. Het rendement van de zonnepanelen is flink gestegen. Door verdere verbetering van de techniek is de opbrengst van zonnepanelen op dit moment uitstekend te noemen.

Ook in Nederland

In Nederland kunnen we mooi profiteren van de gedaalde prijzen en het verhoogde rendement. Ook in het bewolkte Nederland is de opbrengst zo hoog dat u een investering in zonnepanelen er al na 7 tot 10 jaar uit heeft. Daarna heeft u dus nog minimaal 15 jaar gratis stroom. Op dit moment is er voor particulieren ook nog een btw-teruggave tot 21%. Dit verkort de terugverdientijd. Bovendien kunt u in Nederland profiteren van de zogenaamde salderingsregeling. Door deze regeling kunt u alle zelf opgewekte energie één op één wegstrepen tegen de afgenomen energie. U krijgt dus altijd dezelfde vergoeding voor uw opgewekte energie als wat u betaalt voor uw afgenomen energie. Het mooie is dus: wanneer de energieprijzen stijgen dan stijgt uw vergoeding mee.

Eenvoud en gemak staat centraal bij Solution Plus


Comfortabel en duurzaam

Solution Plus maakt de stap naar een duurzame woning comfortabel voor haar klanten. We denken en doen vanuit de klant en nemen zoveel mogelijk werk uit handen. Bijvoorbeeld door.

  • Contact met Solution Plus wanneer u dat wilt, ook in de avonduren

  • Een offerte en opbrengstberekening op maat per e-mail

  • Geen gedoe met papier, u kunt alles online regelen

  • Geen verrassingen achteraf, alle prijzen staan vast