Over ons

Wie is Solution Plus?

Solution Plus is een jong dynamisch en innoverend bedrijf uit Twente, Overijssel dat gespecialiseerd is in adviseren, begeleiden, bewaken en uitvoering van duurzame totaal oplossingen voor woningen en bedrijfspanden. Hierbij staat de samenwerking met de klant centraal. Door ons brede dienstenpakket hebben wij voor al uw duurzame ambities een passende oplossing. Wij adviseren u de beste oplossing dat bij uw behoeftes aansluit, daarbij maken we gebruik van de meest duurzame en innovatieve toepassingen. Dit zeggen we niet alleen, we garanderen het.

Solution Plus gelooft in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak. Sinds 2016 is Solution Plus bezig om aan de hand van onze waarden Nederland te laten profiteren van duurzame energie. Solution Plus maakt duurzame energie nu en de komende jaren voor iedereen een logische en eenvoudig te nemen stap.

Het team van Solution Plus bestaat uit Mitchel Martinus (energieadviseur / eigenaar), Solution Plus werkt veel samen met samenwerking partners waardoor specialisme altijd binnen handbereik is. Hierdoor kunnen wij u als klant het beste specialistische advies geven op het gebied van verduurzamen van uw woning of bedrijfspand.


Waarom Solution Plus?


Kiest u voor Solution Plus, dan kiest u voor:

  • A-klasse duurzame installaties
  • Advies en ondersteuning bij subsidieaanvragen
  • Vakbekwaam personeel
  • Transparantie in kosten

GECERTIFICEERD 
PERSONEEL
U bent verzekerd van een vakbekwame installateur duurzame energie.

GRATIS BTW 
HULP
Regel makkelijker uw btw-teruggave met het stappenplan van Solution Plus.

ONDERSTEUNING BIJ SUBSIDIEAANVRAGEN
Blijf de bomen door het bos zien met de subsidieaanvraaghulp van Solution Plus.