Zonnepanelen op uw dak

ZONNEPANELEN OP UW DAK?

Zonnepanelen zijn niet alleen duurzaam, maar ook een goede investering. Solution Plus is een ervaren zonnepanelen-installateur. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan!

info@solution-plus.nl 

Rendement op uw zonnepanelen

De afgelopen jaren is de prijs van zonnepanelen flink gedaald. Zonnepanelen zijn hierdoor geschikt geworden voor elk soort huishouden. Op de lange termijn leveren zonnepanelen zelfs een mooi rendement op. Hoeveel dit precies is, hangt af van een groot aantal factoren. Gemiddeld worden zonnepanelen binnen 7,5 jaar terugverdiend. Wilt u precies weten welk rendement u kunt krijgen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten kunnen hier op basis van uw persoonlijke factoren een uitspraak over doen.

Subsidie op zonnepanelen

Er zijn geen landelijke subsidieregelingen, maar in sommige gemeentes zijn er wel degelijk subsidiemogelijkheden. De specialisten van Solution Plus zijn op de hoogte van alle regionale subsidiemogelijkheden en kunnen u uitgebreid adviseren.

Terugbelverzoek aanvragen

Koop uw zonnepanelen met uw buren en ontvang 5% korting

Denkt u erover om bijvoorbeeld met een aantal buren, vrienden, bedrijven of leden van een sportvereniging zonnepanelen aan te schaffen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij bieden voor dit soort collectieven voor zonnepanelen tot 5% actie korting op zowel de zonnepanelen als de installatie. Met de zeer aantrekkelijke prijzen verdient u uw systeem nu al snel terug binnen 5-6 jaar!

Om uw collectief goed te kunnen informeren, zullen we allereerst een bijeenkomst organiseren voor alle betrokkenen, niet alleen kunnen we u dan voorzien van de juiste informatie, ook kunnen wij uw wensen in kaart brengen en op die manier de beste aanbieding voor zonnepanelen doen. Vervolgens zal ons gespecialiseerde team de installatie van de zonnepanelen verzorgen en kunt ook u gaan genieten van de voordelen van zonnepanelen.