Warmtepomp

Warmtepomp

Nul op de meter en ecologische voetafdrukken verminderen; ambitie én voornemens die niet meer weg te denken zijn uit onze duurzamer wordende maatschappij. Moet iemand zich dan schuldig voelen telkens wanneer de verwarming wordt aangezet? Nee, met de nieuwe duurzame warmtepompen is dat niet nodig!

  • Perfect te combineren met LTR-radiatoren en vloerverwarming
  • Geschikt voor elk binnenklimaat
  • Duurzame energiebron met toekomst
  • Warmte en comfort zijn 100% gegarandeerd
  • Goed voor mens en milieu
  • Interessante subsidieregeling
  • Lage-temperatuursysteem met continue aanvoer van warmteMinimale energiekosten voor comfortabel wonen

  100% warmtegarantie

  Als totaal duurzaam installateur kan solution Plus de unieke zekerheid bieden dat alles perfect bij elkaar past, perfect is berekend en dus ook perfect werkt. Dat is de Solution Plus garantie van precies de juiste warmte op exact de juiste plaats. Daarnaast kan de warmtepomp perfect voorzien in alle sanitair warm water behoeften, en zorgen voor het warme tapwater of een comfortabele douche of bad.

  Van energiebron, over sanitaire voorziening tot warmteverspreiding, Solution Plus zorgt dat de temperatuur en comfort in huis gegarandeerd zijn.

  Hoe werkt een warmtepomp?

  Een warmtepomp is eigenlijk een omgekeerde koelkast. Een koelkast haalt warmte uit de lucht binnenin de koelkast, waardoor de temperatuur erbinnen daalt. Een warmtepomp doet ongeveer hetzelfde, alleen onttrekt het systeem warmte aan bijvoorbeeld bodem, grondwater of buitenlucht en zet die om in bruikbare energie om het huis te verwarmen.

  Wie slim is, kiest voor een duurzame toekomst...

  Een warmtepomp is een milieuvriendelijke manier om een woning te verwarmen en tegelijk badkamer en keuken van warm water te voorzien. Door de lucht- en waterwarmtepomp te combineren met zonnepanelen, is ook de elektriciteit voor de aandrijving van de pomp 'gratis' (en hernieuwbaar), net zoals de warmte die uit de buitenlucht wordt gehaald. Zo kan u het plan om een bijna energie neutrale (BEN) of nul-op-de-meter woning te ontwikkelen, perfect realiseren.

  Momenteel zijn er in Nederland bovendien diverse subsidieregelingen die deze warmtepompen nóg aantrekkelijker maken. Investeren in een warmtepomp is nu dan ook meer dan interessant. Ook voor het milieu...

  Waarom kiezen voor een warmtepomp?

  Zento is niet zo maar een warmtepomp. Het is een volwaardig en hoogstaand technisch warmtesysteem met compacte vormgeving. Alle componenten zijn in het toestel geïntegreerd. Dankzij de vele configuratiemogelijkheden is Zento het ideale toestel voor directe combinatie met verschillende systemen zoals vloerverwarming en -koeling, ventiloconvectoren, lage-temperatuurradiatoren en warmtewisselaars voor warmwaterproductie.

  De klimaatregeling in de woning laat zich eenvoudig en efficiënt bedienen via een centrale regeling. Daarmee kan u geheel naar eigen wens per ruimte de temperaturen instellen, voor maximaal comfort en minimaal elektriciteitsverbruik.
  Behoefte aan extra informatie?